EXAMINE THIS REPORT ON عامل بیماری سل ششم

Examine This Report on عامل بیماری سل ششم

Examine This Report on عامل بیماری سل ششم

Blog Article

اگر نتایج آزمایشات همچنان مثبت باقی بماند، ممکن است پزشک شما سعی‌کند دلیل آن را پیدا‌کند، که شایع‌ترین آن مصرف گلوتن به صورت ناخواسته است. با این حال، این آزمایش‌ها کامل نیستند و حتی اگر نتایج منفی شود، ممکن است که هنوز هم شما در معرض مقدار قابل توجهی از گلوتن باشید و علائم و آسیب به روده‌ی شما همچنان ادامه داشته‌باشد.

با توجه به همه‌ی موارد ذکر‌شده دقت‌کنید که بیماری سلیاک به صورت ارثی در خانواده‌ها ممکن است دیده‌شود، به همین دلیل اگر فردی در خانواده‌ی شما سلیاک داشته‌باشد، از پزشک خود بخواهید که برای شما نیز آزمایش‌های لازم را انجام‌دهد. همچنین اگر شما یا فردی در خانواده یک عامل خطر برای بیماری سلیاک، مانند دیابت نوع ۱ دارید، از پزشک خود نیز بخواهید که آزمایش‌های لازم را برایتان انجام‌دهد.

بیماری سلیاک نیازمند بررسی و درمان‌های اساسی است لذا در اغلب موارد باید به متخصص گوارش مراجعه کرد. اگر اسهال یا ناراحتی گوارشی بیش از دو هفته طول بکشد، با پزشک خود مشورت کنید. به علاوه قبل از گرفتن رژیم غذایی بدون گلوتن، برای اطمینان بیشتر با پزشک مشورت کنید.

علاوه بر غلات و حبوبات، پاستا و محصولات پخته‌شده مانند نان، کیک، بیسکوییت بیماری 4s و سایر مواد غذایی بسته‌بندی‌شده که ممکن است حاوی گلوتن باشند، عبارتند از:

علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی

این هم جالبه: جونگ ایوم بانوی بازرس سریال دونگی بیرون سریال + عکس های جذاب

حمید فرخ نژاد عرب نیست دوستان ،قنواتیه که یه قومیت بینابین ل...

بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟

بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟

در صورت مشاهده این علائم به مدت چند روز، برای تشخیص به موقع بیماری سل حتماً به پزشک مراجعه کنید.

● سل نهفته مسری نیست، اما می‌تواند به مرور زمان به بیماری فعال تبدیل شود. بیماری سل فعال می‌تواند شما را بیمار کند و همچنین می‌توانید آن را به دیگران منتقل کنید.

سرطان: افراد مبتلا به بیماری سلیاک که رژیم غذایی بدون گلوتن را رعایت نمی‌کنند، خطر بیشتری برای پیش روی به انواع مختلف سرطان، از جمله لنفوم روده و سرطان روده کوچک دارند.

[۴۲] برای جلوگیری از آبشار شیوع فرد به فرد، افراد مبتلا به سل فعال «آشکار» را جدا می‌کنند و آن‌ها را تحت رژیم‌های دارویی ضد سل قرار می‌دهند. پس از حدود دو هفته درمان مؤثر، به‌طور کلی افراد مبتلا به عفونت فعال غیر مقاوم برای دیگران مسری نخواهند بود.[۴۱] اگر کسی آلوده شود، به‌طور معمول سه تا چهار هفته طول می‌کشد تا شخص به تازگی آلوده‌شده به اندازه کافی برای انتقال بیماری به دیگران مسری شود.[۴۳] بیماری‌زایی[ویرایش]

در سال ۲۰۰۷، کشور دارای بیشترین میزان شیوع تخمینی سل، سوازیلند با ۱٬۲۰۰ مورد در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بود. هند در کل بیشترین میزان شیوع را با ۲٫۰ میلیون مورد جدید داشت.

Report this page